Tilburg

Tilburg is een levendige stad en kenmerkt zich door een diversiteit aan evenementen, die het hele jaar door plaatsvinden. De rijke geschiedenis van de stad kunt u ontdekken in de vele musea, het centrum en de kleine straatjes. Een dagje uit in Tilburg staat gelijk aan genieten!

De levendigheid van Tilburg

Eén van de evenementen waar Tilburg om bekend staat, is de Tilburgse Kermis. Dit is de grootste kermis van de Benelux en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Dat betekent een hoop gezelligheid. Het is dan ook zeker een aanrader om de stad te bezoeken als de kermis is gearriveerd. Naast de kermis, is er in Tilburg nog veel meer te doen. Bezoek bijvoorbeeld ook eens het Textielmuseum. Hier ontdekt u de rijke geschiedenis van de stad. Ook het beschermde stadsgezicht in het centrum brengt u verder in de stemming.

Het drukke studentenleven van Tilburg draagt er mede aan bij dat Tilburg zo levendig is. Verschillende evenementen, feesten en beurzen zorgen ervoor dat er met regelmaat wat te doen is in de stad. Zo worden er bijvoorbeeld van tijd tot tijd creatieve workshops worden geven, er is een concertzaal en ook een bezoek aan de bioscoop in Tilburg zijn zeker de moeite waard. De gezellige terrasjes en vele winkels maken een dagje uit in Tilburg compleet.

Reserveer bij De Lakei

Restaurant-Hotel De Lakei is centraal gelegen in Kaatsheuvel en ligt niet ver van Tilburg. U bent dan ook zo in deze bruisende stad als u een hotelreservering heeft gemaakt bij ons. Komt u na een lange dag vermoeid, maar enthousiast terug van een dagje Tilburg, dan kunt u in ons restaurant heerlijk dineren en/of overnachten!