Den Bosch

Historisch gezien is Den Bosch één van de belangrijkste steden in Brabant en het Zuiden van Nederland. Er zijn volop bezienswaardigheden in het centrum van Den Bosch, die vandaag de dag nog altijd zichtbaar zijn. Een dagje uit naar deze stad is dan ook actief en gezellig.

Bijzonderheden van Den Bosch

De Sint Janskathedraal is omgeven door oude huizen en gezellige straten, waar veel leuke winkels te vinden zijn. Een middagje winkelen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden als u naar Den Bosch gaat. Wilt u even genieten van een lekkere versnapering, dan is Den Bosch dé stad om uw trek te stillen. De vele cafés en restaurants maken het heerlijk om op het terras te zitten en volop te genieten van de vele bezoekers. Uiteraard mag een toepasselijke Bossche Bol niet ontbreken. Dit is één van de lekkerste dingen waar Den Bosch om bekend staat. Volgens kenners moet u voor deze zoetigheid bij bakker Jan de Groot zijn.

Ook voor kunstliefhebbers is Den Bosch ideaal. Zo zijn er verschillende musea te vinden, waar u de hele dag kunt doorbrengen. Regelmatig worden er ook evenementen georganiseerd in Den Bosch. Van beurzen en kunstevenementen, en van snuffelmarkten tot complete dagjes uit.

Maak uw bezoek aan Den Bosch compleet

U kunt uw bezoek aan Den Bosch uitbreiden met een hotelovernachting en dinerreservering bij Restaurant-Hotel De Lakei. Heeft u van tevoren al leuke evenementen gezien in Den Bosch en wilt u hier graag heen, dan is het erg leuk om daarna de dag af te sluiten met een verblijf bij De Lakei. Zodoende kunt u ook de volgende dag nog een bezoekje brengen aan een van de andere omliggende steden van Kaatsheuvel, zoals Breda en Tilburg.