Omliggende steden

Restaurant-Hotel De Lakei is gelegen in Kaatsheuvel, in het hart van Brabant. Niet alleen in Kaatsheuvel zijn er volop mogelijkheden voor een dagje uit, ook in de iets wijdere omgeving kunt u er heerlijk op uit trekken met uw collega’s, vrienden of familie. Door de centrale ligging van het hotel kunt u overdag of in de avond op uw gemak verschillende steden bezoeken en daar de mooiste elementen zien.

De Brabantse steden

Kaatsheuvel staat natuurlijk bekend om een bezoek aan de Efteling. Ook de Beekse Bergen is een opvallend attractiepark en biedt volop mogelijkheden voor een spannende safaritocht. Toch zijn er meer steden in de buurt van Kaatsheuvel, die ook voldoende te bieden hebben voor een dagje of avond uit. Denk bijvoorbeeld eens aan Breda, Tilburg en Den Bosch. Deze drie steden staan niet alleen bekend om hun Brabantse gezelligheid, er is ook genoeg te beleven!

Breda heeft een gezellige grote markt met oude kerk, een groot park waar diverse kunstwerken zijn opgezet en heeft ook diverse bioscopen, theaters en uitgaansgelegenheden. Het centrum van Breda is bruisend en zeker een bezoekje waard. Ook Tilburg straalt van het leven. Het drukke centrum biedt volop mogelijkheden om te winkelen en ook diverse musea en dierenparken. In Den Bosch zijn veel bezienswaardigheden, wat een dagje weg tot een leuk uitstapje maakt.

Altijd dichtbij

Breda, Tilburg en Den Bosch liggen slechts op enkele kilometers afstand van Kaatsheuvel. Vanaf Restaurant-Hotel De Lakei bent u dus zo op bestemming. Na uw dagje uit kunt u heerlijk dineren in het restaurant en overnachten in het hotel.