Loonse en Drunense Duinen

De Drunense Duinen wordt samen met De Loonse Duinen ook wel de Brabantse Sahara genoemd. De omgeving kenmerkt zich door grote zandvlaktes, bossen en heide. Struin door het mulle zand, maak een lange fietstocht door de uitgestrekte bossen of betreed de zandheuvels te paard. Het park is gelegen op slechts 2,5 km afstand van Restaurant-Hotel De Lakei, waardoor u gemakkelijk te voet of met de fiets op pad kunt.

Wandelen, fietsen of op excursie

De Loonse en Drunense Duinen zijn voor iedereen bereikbaar. Fietsen kunt u door de bossen, langs de heidevelden en over de zandheuvels. Voor bezoekers met rolstoelen en kinderwagens zijn er verharde wandelpaden, van waaruit u ook fraaie uitkijkpunten kunt bereiken. Bij de meeste ingangen staat een informatiepaneel met een kaart, waarop u de wandelroutes en informatie over het park kunt vinden. Zo wordt een dagje actief zijn, luieren in het zand of met de hond op pad een gezellige en avontuurlijke missie.

U kunt geheel op eigen houtje de Loonse en Drunense Duinen een bezoekje brengen, maar het is daarnaast mogelijk om uw activiteit te organiseren middels publieksactiviteiten. Ook kunt u excursies boeken op een datum die u schikt.

Verschillende mogelijkheden bij De Lakei

Bij Restaurant-Hotel De Lakei kunt u uw diner of hotelovernachting reserveren, zodat u lekker kunt dineren en comfortabel kunt slapen. Daarnaast verhuren wij ook fietsen. Op deze manier kunt u vanuit het hotel eenvoudig de Loonse en Drunense Duinen verkennen. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van een bezoek aan de Loonse en Drunense Duinen!