Winter Efteling

Tijdens een koude winter is het tijd voor winterse illusies in de Winter Efteling. Waar de Efteling bij zomers daglicht een ongeëvenaarde sfeer heeft en vele harten verovert, is daarnaast de Winter Efteling ook zeker een bezoekje waard! Deze winterse gebeurtenis is eens per jaar, wanneer de Efteling haar deuren eigenlijk gesloten houdt voor het publiek. Tijdens de maanden november tot en met januari kunt u genieten van een vrolijk en gezellig winters feestje in de Efteling.

Winterse activiteiten

Een winters paradijs kenmerkt zich door sneeuw, lampjes en bijzondere verschijningen. Bij de Winter Efteling krijgt u het allemaal. Als de avond valt, verschijnen enkele attracties in een andere gedaante, komen gevels tot leven en is niets wat het lijkt. De dagen zijn korter, de wind waait door de bomen en het is tijd voor wat sprookjesachtige beleving. Een wereld van twinkelende lichtjes, knisperende vuurtjes en ijspret zorgen voor een lange, gezellige dag en avond in de Efteling.

Tijdens de Winter Efteling kunt u genieten van live entertainment, warme vreugdevuren, vele lichtjes en winterattracties, zoals een schaats- en langlaufbaan. Trek iets warms aan en geniet samen met uw partner, vrienden of familie van een dagje Winter Efteling.

Reserveren bij De Lakei

De Winter Efteling vindt dit jaar plaats tussen 12 november 2015 en 31 januari 2016. Wilt u meerdere dagen genieten van dit winterse fenomeen, dan kunt u een luxe en gezellige hotelovernachting boeken bij Restaurant-Hotel De Lakei. Ook kunt u bij ons ’s avonds dineren, als u na een lange dag wilt genieten van een warme maaltijd.