Negen Pleinen Festijn

In juli en augustus genieten van sprookjesachtige optredens, bijzondere ontmoetingen en de lekkerste hapjes en drankjes? Dat doet u tijdens het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. Iedere zaterdag tot middernacht is het Negen Pleinen Festijn toegankelijk voor bezoekers die de Efteling graag op een nieuwe manier zien.

Volop entertainment bij de Efteling

Het Negen Pleinen Festijn laat het zich al zeggen: binnen de Efteling is er op negen pleinen entertainment te vinden. Negen weken lang zijn het Sprookjesbos en de attracties dagelijks geopend tot 20:00 uur. Niet alleen kunt u extra lang genieten van de bekende attracties, ook is er in de avond volop entertainment te vinden. Het park blijft open tot middernacht, waar live entertainment is te vinden voor jong en oud. Elke week is er een bijzonder gastoptreden, dat vooraf gegaan wordt door gerenommeerde allround bands.

Tijdens dit festival laat u zich betoveren door speciale muzikanten, wordt u culinair verwend door keukenexperts en kijkt u verwonderd naar acrobatische Sleuteliers. Met het hele gezin Sprookjesbosbewoners ontmoeten of met vrienden uw grootste angsten overwinnen op het Ruigrijkplein: het kan allemaal. Deze sprookjesachtige zomeravond is uiteraard niet compleet zonder een bezoek aan de bijzondere watershow Aquanura, waar de wereldberoemde DJ Tiësto samen met het attractiepark een speciale show heeft geproduceerd.

Overnachten bij De Lakei

Tot middernacht blijven is uiteraard het leukste. Om een lange terugreis te voorkomen, kunt u uw hotelovernachting boeken bij Restaurant-Hotel De Lakei. Onze luxe kamers zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag in het attractiepark. De volgende dag kunt u uw bezoek aan Kaatsheuvel tevens weer uitbreiden met andere leuke activiteiten in de omgeving!