Efteling Theater

Een dagje uit met vrienden, familie of collega’s: het kan allemaal bij het Efteling Theater. Waar het Theater tot 2012 nog bekend stond als Theater de Efteling, heet het tegenwoordig gewoon het Efteling Theater. Dit is het eerste onderdeel van Uitrijk, een deel van de Efteling dat ook buiten de openingsuren van het park nog toegankelijk is voor bezoekers. Een kaartje voor de Efteling is helemaal niet nodig om het theater te bezoeken.

Verschillende shows en musicals

Velen kennen wel de Wonderlijke Efteling Show met Hans Klok, die een groot succes bleek te zijn. Tegenwoordig draaien er talloze shows en musicals in het theater en is het dan ook erg leuk om hier een bezoek aan te brengen. Zo zijn er verschillende open-eind-voorstellingen, zoals The Sound of Music, die blijven draaien zolang er belangstelling voor is. Naast diverse parkshows, worden ook veel musicals opgevoerd buiten de openingstijden van de Efteling. Van bekende sprookjes, zoals Doornroosje en De Kleine Zeemeermin, tot bekende entertainmentmusicals. Vanaf september 2015 zal de nieuwe musical Pinokkio te zien zijn.

Naast parkshows en musicals, vinden er soms ook andere evenementen plaats in het theater. Denk aan de Finale EK Bowlen in 2012 en de Finale Miss Nederland in 2010. Toch blijft het Efteling Theater zich voornamelijk richten op voorstellingen voor kinderen.

Combineer met een reservering

Gaat u een avondje met het gezin op pad naar het Efteling Theater? Dan kunt u uw voorstelling ook combineren met een dinerreservering of hotelovernachting bij Restaurant-Hotel De Lakei! Zo kunt u voorafgegaan aan de show uitgebreid dineren en na de show heerlijk overnachten in een van de volledig uitgeruste kamers die het hotel rijk is.