Efteling

Eén van de meest bekende en populairste attractieparken in Nederland en Europa is de Efteling. Dit wonderbaarlijke park vol nieuwe, spannende attracties is gebaseerd op talloze sprookjes en zorgt voor een leuk dagje uit. Waar de Efteling in de beginjaren voornamelijk was bedoeld voor kleine kinderen, heeft het park zich inmiddels ontwikkeld tot een waar themapark voor alle leeftijden. Van een natuurpark met speeltuin, roeivijvers en een theehuis tot een volwaardig attractiepark met moderne achtbanen en spetterende attracties voor waaghalzen. Het sprookjesbos blijft altijd charismatisch en investeert steeds in nieuwe sprookjes.

De opzet van de Efteling

De Efteling blijft zich vernieuwen. Om de zoveel jaar komt er een nieuwe achtbaan bij en krijgen bestaande attracties een opknapbeurt. Dit zorgt ervoor dat bekende attracties, zoals de Droomvlucht, Fata Morgana en de Piraña, steevast favoriet blijven onder bezoekers. Nieuw in 2017 is Symbolica, een betoverend paleis waar je fantasie tot leven komt. Bekijk de wijde omgeving en bezoek de verschillende rijken van het park. Ieder rijk kenmerkt zich door specifieke en toepasselijke attracties en entertainment.

Naast de magie van het Sprookjesbos en de spanning van de attracties, heeft de Efteling nog veel meer te bieden. Lekker eten en drinken wordt gecombineerd met bijzondere voorstellingen en eigentijdse evenementen.

Combineer met een reservering bij De Lakei

Na een gezellige, maar vermoeiende dag in de Efteling, kunt u uw dagtripje combineren met een hotelovernachting of diner bij Restaurant-Hotel De Lakei. U kunt hier heerlijk tot rust komen en uw onvergetelijke avonturen met elkaar bespreken. Heeft u nog niet alles gezien van het populaire attractiepark, dan gaat u de volgende dag gewoon weer op pad!

Wij verkopen Efteling tickets.