Beekse Bergen

Wie kent het niet: de Beekse Bergen. Een waar attractiepark inclusief speeltuin, dat wordt aangevuld met een uitgebreid Safaripark met veelzijdige flora en fauna. Genieten van zon, zee en strand doet u in het Speelland van Beekse Bergen. Meer een liefhebber van avontuur en spanning, dan is een bezoek aan het Safaripark van Beekse Bergen een absolute aanrader.

De thema’s van Beekse Bergen

Het Speelland kenmerkt zich vooral door grote speeltuinen en waterattracties. Vooral voor gezinnen met kinderen is Speelland een gezellige omgeving waar de hele dag gespeeld kan worden, terwijl volwassenen zich nestelen op een bedje op het strand. Het park bestaat grotendeels uit zandstrand, dat grenst aan een bijbehorend meer. Verschillende attracties zorgen de hele dag door voor het nodige vertier.

Safaripark Beekse Bergen is een echt natuurpark waar ruim 1.200 dieren rondlopen. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Van zebra’s en giraffen tot struisvogels en leeuwen. Op verschillende manieren zijn de dieren te zien. Zo kunt u een wandelsafari boeken, maar is het ook mogelijk om met de auto, bus of boot de dieren te bekijken.

Dineren en overnachten in stijl

Na zo’n lange dag vol strandherinneringen of dieren kijken, is het tijd om lekker te dineren of goed uit te rusten in een comfortabel bed. Restaurant-Hotel De Lakei heeft een uitgebreid restaurant waar u kunt genieten van diverse lekkernijen. Overnachten doet u in de luxe kamers van ons hotel. Beekse Bergen is slechts 20 minuten van het hotel vandaan, waardoor u snel op de plek van bestemming bent.